BÖRJAN

1973 körde Sven-Arne Mjöberg sitt första boxningspass i Degerfors boxningsklubb. Efter detta har träningen som motion kommit i många olika former. Detta mynnade så småningom ut i en förening i Glommen som hade boxning som motion på programmet. Klubben hjälpte bl.a. olika fotbollslag med sin försäsongsträning, vilket vi fortfarande gör.

När Sven-Arne fyllde 50 år 2003 firades detta i Thailand. Väl där så letade familjen reda på ett Thaiboxnings camp. Stället de hittade heter Rawai MuayThai Camp. Hela familjen blev intresserade av det, för dem, nya sättet att träna och fightas.

När familjen kom hem från Thailand började ganska snart andra tekniker än tidigare att användas i träningen. Hungriga på att lära sig mera kontaktades Kennet Grimberg. Kennet var i Thailand och tränade för flera decennier sedan och det är mycket tack vare honom som Glommens Thaibox bildades år 2004. Han körde hårt med fam. Mjöberg under en tid. Stort TACK till Kennet!

Efter detta har hela Fam. Mjöberg spenderat mycket tid i Thailand och på olika camp runtom i Thailand.

GLOMMENS THAIBOX IDAG

Efter ca. 1 år i Bölse medborgarhus tränar vi numera inne i Falkenberg där vi delar lokal med Falkenbergs Boxningsklubb. Vi kör både motionspass, ungdomspass och thaiboxningsträning. I den nya lokalen finns stora träningsytor, en stor ring, massor av säckar och ett styrketräningsrum. Vi har omklädningsrum med dusch och bastu